torsdag 7. november 2013

En perfekt Match!



Når vi flytta inn her for 1 år siden hadde huset to blyglass vinduer!! Jeg ville ha begge fjernet, og vi fjerna også det ene! Det som er på kjøkkenet er igjen. I dag har jeg blitt glad i vinduet. Det forandrer seg i alle lys og er supervakkert når sommersola skinner gjennom det!
Vi fikk Diamond lamp i bryllupsgave, og den og vinduet er jo bare ment for hverandre :) Jeg elsker lampen, den forsvinner nesten når den ikke er på å henger som et vakkert smykke over spisebordet :)



Epler og pærer :)

Her er det skikkelig høst/vintervær i dag!! Noe som innbyr til inneaktiviteter som tegning.. Jeg tror sønnen min ble sittendes med bordet i 2 sekunder å tegne før you tube var mer spennende!! Selv koste jeg meg som dere ser :) Enkelt og greit :)


 Jeg har nettopp laget agurksalat ! Vi skal ha laks og agurksalat til middag i dag!! Så her lukter det herlig og friskt av agurk! Gleder meg til middag :)

Ha en fin torsdag :)
 

tirsdag 5. november 2013

Ordning och reda!!

Jeg oppdaget når jeg ryddet kjøkkenskuffen at jeg hadde 1000 penner som fløt rundt!! Så derfor behøvde jeg noe å ha de i, jeg fant en perfekt modell. (ikea skål) fyllte den med olje (vita) smurte godt inn kanter og fyllte den med perler! Jeg trykkte perlene godt opp langs kantene og ned i bunnen før jeg stekte den på 200 grader i ca 6 min!
Nå tenker jeg at det hadde blitt finere hadde jeg snudd formen og lagt perlene på utsiden! Vel det får bli neste gang for dette funka fint det :)




Perling er gøy her har jeg perla til en stikkedåse! blir litt mer gøy å ha liggendes fremme når de ser sånn ut..

God formiddag!!!

Her ser dere bilde av min frokost/lunch!!! ja jeg vet den er usunn men lover å være sunn resten av dagen!!! Nå skal jeg spise så må jeg rydde tre kjøkkenskuffer som flyter av servietter, papirer nøkler og annet rot vi slenger i i forbifarten!!!!
ha en fin tirsdag :)


mandag 4. november 2013

Fornyelse av puff!!

Jeg elsker å fornye gamle ting, men bare om det er helt nødvendig :)

Puffen var superfin i utgangspunktet men veldig oppskrapet oppå!!

Så jeg fant frem heklenålen :)



Nå pryder den gutterommet i huset :)

Nå venter jeg på at mannen skal komme hjem å lage middag til meg :)

Ha en videre fin mandag :)
 

søndag 3. november 2013

Stjerne!

I dag har jeg laget denne :) den er litt skeiv og slikt, men sånn skal det være når det er hjemmelaget! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal ha den enda men enn så lenge lyser den opp et mørkt hjørne i stuen! Lyslenken har jeg kjøpt på indiska (i sommer) så enn så lenge får det henge litt sommerfugler på den slik at den ikke blir for julete:) FOR det er ikke jul enda!! Brukte hamp til å tvinne sammen de tolv pinnene det gir den et fint organisk preg! Kanskje henger jeg den ut med lys i til juletider!  vi får se!

Ha en god natt og fin start på ny uke i morgen!!

kyss og klem!!






lørdag 2. november 2013

Lørdagspyssel!

Jeg har hjemme alene fest (guttene er på bading)!! Så da feires helgen med en drink (rødbrus) beina på bordet og heklerier :) Jeg hekler et vognteppe til babyen som kommer trykk her for å komme til oppskriften på det!!! Det er et tidkrevende prosjekt, men satser på å få det ferdig til februar ;)


Nå blir det snart tacolaging og skal vi danse på tv!!
ha en fin lørdag, dere fine :)